Robert Sanga

Robert Sanga

Thursday, May 13, 2010

Prinsesse og Frosken

Av Robert Sanga
Datert: 06-05-2010

Jeg hadde det veldig gøy sammen med vennene mine fra senter for norskopplæring i dag. Det var fordi vi så en film som heter Prinsesse og Frosken i Caroline Kino. Det er animated klassikk kjæreste film som har mye musikk og dans.

Jeg synes at filmen er liksom et eventyr film for ungene. Men den passer til alle alders grupper også. Det er ikke hver dag at vi kunne se den type filmen.

Filmen viser en fattig jente med store drømmer og en rik prins som blir frosken. Det er magien som gjør tingene komplisert. Prinsen ble frosk på grunn av det og jenta ble frosk etter henne kysset prins-frosk.

Bård menneskelige frosken gikk rundt i skogen og møtte de mange andre dyr. De sang og danset sammen flere ganger. En god magiker fortalte at prinsen måtte kysse igjen slik at han kunne bli menneske igjen.

Klokka var over 12 om natten da prins endelig har en sjanse å kysse en fin jente. Det virke ikke fordi det var for sent. De var heldig å fange den dårlige magikeren før han kunne gjøre mer kriminale tingene.

Til slutt, giftet både prins og jente med høyt drøm foran den gode magikeren og flere dyrere i skogen. De blir menneske igjen etter at de kysset hverandre foran publikum på bryllupsdagen. De fikk en veldig god fremtid og har det godt sammen.

No comments:

Post a Comment